Terwijl Otto, de doorluchtige president directeur grootaandeelhouder van Bananarama Consultancy Unlimited zich afvraagt wat ‘HRM’ is en hoe hij aan een ‘HRM’-manager komt, bekruipt hem een andere gedachte; om Maria toe te laten in zijn hart. Waarom niet.
Nee, toch maar niet.

Maria toelaten, in je hart nog wel, daar komt maar gedonder van. Je moet een streng deurbeleid voeren, zeker voor je hart. Als iedereen daar zomaar in en uit kan lopen op allerhande schoeisel, dan is het einde zoek. Maak van je hart geen akker, vindt Otto. Daar heeft hij natuurlijk een punt. Want een hart dat regelmatig omgeploegd wordt, waar de gewassen groeien enkel en alleen om ruw geoogst te worden, waarna het kaal en troosteloos achterblijft, is natuurlijk verre van een aantrekkelijk vooruitzicht. Voor je het weet heeft ze een koter aan haar tiet hangen waarvan ze zegt dat ie van jou is, terwijl jij van niks weet. Stomme Maria.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_