Mientje 8 jaar gaat de badkamer uit zegt tegen mama ik krijg haar op mijn kutje
Mama zegt dat zeg je zo niet dan zeg je ik krijg haar op mijn aapje
Even later komt haar zus nNel van 16 bjaar thuis en mientje herhaald
ik krijg haar op mijn aapje
Zegt nel tegen haar jongere zus
das nog niks die van mij eet al bananen
Lowy de zeeman

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.