Onze hoofdredacteur had nog ooit iets tegen Twitter. Daarom wachtte ik zeer, zeer lang met de suggestie dat we daarmee onze ietwat dalende bezoekerscijfers op zouden kunnen krikken. En ondertussen maar oefenen op de juiste woorden. ‘Andere websites doen het ook,’ dat soort dingen. ‘Bijna al onze webloggers zitten er zelf ook op,’ of ‘zelfs @Bandirah doet het.” Maar ik durfde toch niet echt. Het is toch een hier ietwat vaak gepasseerd onderwerp. Enfin. Zondag dacht ik, fukkit, ik maak zelf wel een Twitter account aan. Is zo simpel dat zelfs Júan het kan. Gemaild naar de hoofdredacteur wat ik gedaan had. Opvallend goedgemutst mailt hij terug, prima, vermaak je daar maar mee dan. Dus ik alvast de afgelopen dagen lekker getweet. Krijg ik een mailtje of het een beetje lukt met dat twitter gedoe, en dat hij nu lekker aan zee op hotel zit. De lul. Vandaag mailde hij nog, laat op de middag “Owww zo’n katerrrr het is lache hier”. De zak. En wij maar ploeteren. Maar enfin. We (ik, verdomme!) zijn dus nu ook op Twitter te vinden. Volg ons.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.