Elco Wareman, helft van het duo Dovemansoren (de andere helft zit bij ‘onze’ bloggers), dankzij wie ik Een Hollander Ontdekt Vlaanderen heb kunnen kijken, die nog ooit een rookprotestlied via mijn gretige connecties opgenomen heeft (allemaal in de archieven terug te vinden dit), die heeft zich weer eens laten strikken voor een protestsong. En omdat het catchy klinkt, de tekst lekker actueel is, en we niet vies zijn van een beetje anti-volks-sentiment hiero, plaatsen we dat gewoon door natuurlijk. (Bovendien, onze admin slaapt op dit moment toch, dus die ziet dit morgenvroeg pas wanneer hij opstaat voor zijn suffe kantoorbaan – hij wel). Leuk detail aan het eind, Elcootje zelf met hitlersnorretje. Dat trouwens bést weer in de mode terug mag komen, of ben ik de enige die dat vind ?

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !