Zondag was ik getuige van een zeer zeldzaam verschijnsel… Vlamingen die zongen in het openbaar ! Enkele honderden hadden zich verzameld in winkelcentrum Gent Zuid om de Beatles evergreen “All You Need Is Love” op valentijnsdag 2010 uit volle keel mee te zingen. Uiteraard heb ik een filmpje geschoten – van de tweede ‘oefening vooraf’. Eronder treft u de officiële ‘eigen’ registratie aan van de organisatie, van de ‘echte’ meezingsessie (maar stiekem vind ik natuurlijk het door mij opgenomen stuk veel en veel mooier. U mág het met me eens zijn.)

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !