Briljant. Ik kan natuurlijk mijn huiswerk doen, of ik kan gewoon een aan bijna alle kanten niet kloppend filmpje kijken. Ik was op zoek naar Bert Kruismans’ “België voor Beginners”, een voorstelling die momenteel toert en ook al op DVD verkrijgbaar is maar voor de uitkeringsgenietende KutBinnenlander een beetje aan de prijzige kant blijkt. Kom ik dit tegen. Lees voor uw eigen plezier eens de commentaren – en wie volgt dit op en maakt een heerlijke geschiedenisherschrijving van Nederland ? Eentje waarin we de Friezen van de Martianen kregen en alle veroverende volken enkel uit waren op onze Veluwe ?

Nog een leuk detail: DEEL 4, nergens andere delen te vinden. Zo hard gezocht, ik wou wel wat te lachen hebben.

Hier met commentaar

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !