Vandaag is het dan toch echt zo ver – ik ga aan mijn eerste inburgeringscursus. Er gaat niet direct een verslag komen, dus u moet maar gewoon wachten op meer, maar ik ben alvast benieuwd. Ik heb wel van tevoren een map gekregen die ik zo driekwartig doorgelezen heb, en een cd-rom die ik nog niet echt doorgekeken heb. Drukdrukdruk gehad en zo. Maar ik ga er met een open mind naartoe en we zien wel. En ja, ik ga u heus wel berichten wat ik zoal geleerd heb hoor. Maar ik lig op dit onderwerp achter: ik heb ondertussen ook wat filmmateriaal geschoten voor filmpjes over de Inburgering, maar ook nog niet echt aan toegekomen om daar iets fatsoenlijks van te brouwen. Het komt dus, allemaal nog. Echt. Heus.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !