“Gijs Scholten van Asschat. Pardon, Gijs Scholten van Aschat. Ik kan hem natuurlijk toevoegen.” De president directeur van Bananarama Consultancy Unlimited Worldwide zit op de Facebook en hij weegt de beslissing Gijs Scholten van Aschat, eh Asschat, toe te voegen aan zijn exclusieve lijst vrienden waartoe tot nader orde alleen zijn moeder in aanmerking voor kwam. “Gijs Scholten van Aschat. Hmhmhmhm,” Otto proeft de naam op het puntje van zijn tong. Een beetje zoutig. Maar een naam waarmee je aan kunt komen. Waar is nog maar de vraag. Hij kijkt naar de profielfoto. Gijs. Gijsie kijkt een beetje ondeugend naar Otto. Een beetje keuterig. Een beetje vernachelig. Een beetje stromerig. “Ja. ja. Ik heb je door Gijsie. Straks een beetje in mijn exclusieve vriendengroep gaan zitten en er dan met al mijn prospects vandoor gaan. Niet dus!”

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_