komt een nederlander samen met een Belg  in belgie de kroeg in
zegt de nederlander geef me een biertje en geef die lul ook een biertje
dat gebeurde;Na enige tijd zelfde verzoek geef mij een biertje en geef die lul ook een biertje?
Devolgende dag het zelfde ritueel geef mij een biertje en geef die lul er ook een
De derde dag ziet de kasteleins vrouw de Nederlander alleen het cafe binnen stappen zegt ze tegen haar man  daar heb je hem ook weer zonder lul

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.