Afgelopen maandag stond ik weer in Gent het publiek van de Hotsy Totsy te vervelen bij de Sprekende Ezels. Ik moet er toch maar eens mee ophouden want man man man, die brol. Maar enfin. Voor wie dat nog even terug wou zien, hier een filmpje. Het spetterend camerawerk is trouwens van een van onze andere redactieleden, ik laat aan u over om te raden van wie.

P.S. Mensen met echt heel veel tijd omhanden kunnen alle registraties van die avond bekijken in deze playlist.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !