Na een tip per SMS van mijn vriendin, dat er ‘anarchistische protesten’ van jongeren met zwarte vlaggen en kleding waren, die de studentenhoek van het centrum van Gent aan het bezetten waren, en dat er politie met heuse gepantserde bussen en een helicopter naartoe waren getogen, pakte ik mijn camera maar even mee. Voor de nachtbrakers onder de KutBinnenlanders dan: geinige beelden vanaf de rand van een afgezet stuk Gent. Hoewel er niets echt schokkends in gebeurt, toch maar mooi mijn eerste Belgische protestrel.
Update Hier meer informatie, het waren linkse protestanten die onvrede uitten jegens een rechtse betoging elders in de stad.
Update 2 Op YouTube druppelen er wat interessante reacties op het filmpje binnen. Check ‘em out.
Update 3, 17 November Het krijgt nog een héél erg staartje, deze kwestie.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !