Staatssecretaris Bernard Clerfayt gaf deze ochtend op de Franstalige openbare omroep aan dat de accijnzen op diesel op termijn progressief zouden kunnen worden opgetrokken tot 20 eurocent. O.a. hier te lezen. Lache man. Als die accijnsverhoging erdoor komt wordt België het tweede duurste land om te tanken. Komen al die belgjes hun benzine weer bij de noorderbuurtjes halen. Hun beurt, zogezegd. Vul de toeristische hoekjes in de diverse zuidelijke tank-shops maar vast, KutBinnenlanders, wees voorbereid op de kansen die dit kan gaan bieden. Kom, u bent immers ‘Ollanders, het wordt van u verwacht !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !