Net een tip gekregen vanuit Tilburg: de munt is weg. ’20 September lag-ie er nog.’ De munt, eh wat ? Oh ja, dat. Speculaties alom natuurlijk. Tot kamervragen aan toe. Wraakactie uit de Finse popscene ? Jan Halve Euro zelf ? Een van de vele crisiswerkelozen ? De dader mag zich melden hier, met foto van de munt met stukjes tegel eraan. Beloning: de andere helft van diene euro. Enfin, daarmee verwacht ik het hoofdstuk wel weer afgesloten. Kunnen de raamambtenaren bij Buro Cultuurmakelaar weer gewoon naar de lúcht gaan kijken de hele dag.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !