Update !!! Briefje terug gehad. Knipplak, en dan de hamvraag, voor u althans.

Beste , U hebt recht op Inburgering en bent hier niet toe verplicht . De folder heeft een algemeen karakter en de brief is meer specifiek. Gezien u Eu-burger bent is het al duidelijk dat u niet verplicht bent.
U hebt uiteraard geen behoefte aan een cursus Nederlands .
U kunt wel een cursus maatschappelijke oriëntatie volgen indien u daar behoefte zou aan hebben. Men wordt niet vergoed voor de cursusuren. Indien men als rechthebbende toch een cursus volgt zou men enkel beboet kunnen worden indien met minder dan 50% aanwezig is . Voor wat betreft de brief voor **** *** *** **** : dit is een vergissing . Wij zullen zorgen dat deze persoon de brief alsnog krijgt . Met vriendelijke groet, ****** ************
Coördinator trajectbegeleiding

Lieve lezertjes van dit weblog, wat zeggen jullie: zal ik deze ‘maatschappelijke oriëntatie’ cursus doen of niet ? Uiteraard vooral ter leeringh ende vermaeck voor u allen. Oftewel dan ga ik er ook over bloggen. Roept u maar, doen of niet ?? Update: Ik stel hierbij dat als de totale balans met 25 stemmen vóór (stemmen tégen trek ik dus van de stemmen vóór af) doorslaat, ik me aanmeld voor de cursus. Dus laat u horen !
Update: Ter verduidelijking: stemmen wil ik ‘horen’. De plusjes en minnetjes hierboven tellen niet. Klim in het reactieveld en roep !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !