De KutBinnenlander admin en ik keken elkaar aan en telden tot drie. Toen toetsten we tegelijkertijd de geheime code in. Een geratel klonk van binnen het apparaat: schuifjes, pinnetjes, klikjes, radartjes, klik boem klik klik klik. En het was zover. De site stond op slot.
Ja, u hoort het goed. KutBinnenlanders.nl gaat even fors op slot. Onze admin moet hard aan de slag met een nieuw CMS, waarvan we hopen dat het beduidend stabieler gaat zijn dan het huidige, nogal oude CMS. Dan raken we misschien geen reacties en/of zelfs berichten meer kwijt bij excessieve spamaanvallen, ik noem maar iets. Dus kunt u even niet bij ons terecht voor nieuwe content. Maarrrr. Het goede nieuws ! Het zal amper voor een maandje zijn. In December komen we keihard terug. En niet zomaar: in December hebben we meteen al een forse Sint-reeks aan berichten klaarstaan. Wat Dick Maas kan, kunnen wij namelijk ook. U zult weer schande over ons kunnen spreken. Lekker toch ? Tot in December !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !