Hallo, dit is Louise, dochter van Louis. Papa ligt even te slapen. Hij vergeet nogal eens zijn computer uit te zetten, dus als ik hier ben, kijk ik wel eens wat hij zoal geschreven heeft overal. En zo zag ik ook het stukje over de Dutch Bloggies op deze website.
Nu moet u weten, dat mijn vader jarenlang docent nederlands en geschiedenis op verschilende brabantse middelbare scholen geweest, en als vrijwilliger bij een club jongetjes leren voetballen. Zonder dat zedenschandaal, waar hij trouwens van vrijgesproken is, deed hij dat waarschijnlijk anders nu nog. Hij heeft dus een hoop voor deze maatschappij gedaan. En zoals wel vaker, is daar dus, helemaal geen waardering voor gekomen. Papa heeft nog nooit een lintje gehad, om maar iets te noemen. Niet eens een trofee van jeu de boules, terwijl hij dat toch een heel leuk spel vindt.
Daarom zou ik graag willen vragen of dat stuk over de Dutch Bloggies misschien weg kan. Of anders, of, het herschreven kan worden. Want ik zou het toch voor papa erg leuk vinden als hij eens een beetje waardering kreeg voor al zijn harde werk. Voor iemand van zijn leeftijd is het geen kattepis om zich nog zo duidelijk via het internet te laten horen, hoor! Dus als iemand alsjeblieft deze weblog of anders alleen dat van mijn papa, Louis Kouwenhoven, zou kunnen nomineren, en we dan allemaal op hem kunnen gaan stemmen, dat zou wel heel fijn zijn. Ik denk dat een Dutch Bloggie hem op zijn oude dag nog heel erg blij zou maken. Veel liefs en kusjes, Louise Tromp-Kouwenhoven
dochter van Louis

 
Louis Kouwenhoven
Louis Kouwenhoven
Geboren op 29 mei 1924 in Wijk en Aalburg.
Jarenlang docent Nederlands op een middelbare school in Bergen op Zoom.
Als vrijwilliger bij een club jongetjes leren voetballen.
Sinds mei 1991 woon ik op de Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg.
Groot liefhebber van jeu de boules.
Nog nooit een lintje gehad.
Ik hoop met mijn levenservaring (of 'rugzakje' zoals dat tegenwoordig afschuwelijkerwijze heet) ook uw leven te kunnen verrijken.