En zo zat ik weer eens vrolijk op deze website te surfen en waar valt mijn oog op? Mijn dochter heeft een bijdrage geleverd aan deze website door MIJN inlogcode te gebruiken! Alsof dat nog niet genoeg is, zet ze ook nog haar portret erbij. Nadat ik eerst een extra pil had geslikt om tot rust te komen, heb ik maatregelen getroffen. Ik heb contact gezocht met de heer Van Densen en die was zo vriendelijk om mij een andere inlogcode te geven. Die bewaar ik in de kluis, waarvan ik de cijfercombinatie óók weer heb veranderd. Vervolgens heb ik mijn zoon van een en ander moeten verwittigen. Die is gelukkig wel emotioneel stabiel en maakt geen misbruik van de gegevens die zijn oude vader hem doet toekomen. Al met al heb ik er wel een halve dag werk aan gehad. Mijn verzoek aan u, mocht mijn dochter Louise zo slim zijn om de code te kraken, wat ik me overigens niet voor kan stellen, en de nodige onzin op deze site gaat uitkramen, negeert u haar dan alstublieft volledig. Maar dan ook volledig. Ze is nog steeds niet hersteld van het overlijden van Loesje, haar poes die haar twintig jaar trouw bleef, maar in 2006 helaas het aardse voor het eeuwige verruilde. Over de inhoud van haar schrijven wil ik het niet eens hebben. Ik zit, zoals altijd, volledig op de lijn van de heer Van Densen. Die jongeman bevalt me wel, al blijf ik het jammer vinden dat hij de bijdrage van Louise laat staan. ?Ik doe niet aan censuur. Hállo, ik ben Tom Pijnenburg van TilburgZ niet!?, zo luidde zijn argument. Tja, als ik eerlijk ben, valt daar geen speld tussen te krijgen. Mijn gevoel staat daar haaks op. Met vriendelijke groet, Louis Kouwenhoven
 
Louis Kouwenhoven
Louis Kouwenhoven
Geboren op 29 mei 1924 in Wijk en Aalburg.
Jarenlang docent Nederlands op een middelbare school in Bergen op Zoom.
Als vrijwilliger bij een club jongetjes leren voetballen.
Sinds mei 1991 woon ik op de Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg.
Groot liefhebber van jeu de boules.
Nog nooit een lintje gehad.
Ik hoop met mijn levenservaring (of 'rugzakje' zoals dat tegenwoordig afschuwelijkerwijze heet) ook uw leven te kunnen verrijken.