Het is weer zover: er gaat weer een nieuwsbrief van Spilziek ‘Olland de deur uit.
Van het fiasco met de banners achter vliegtuigen hebben we geleerd dat we wellicht een betrouwbaarder bedrijf moeten inschakelen bij een dergelijk idee. Of dat we een minder zonnige dag moeten uitzoeken. Die vlieger die in één van de vliegtuigmotoren belandde, deed uiteindelijk één van de nieuwsbrief-regels losbreken van het vliegtuig en is ergens in de polder kwijtgeraakt. We hopen dat er niemand schrik of schade aan heeft overgehouden, zal wel niet, volgens laatste berichten is de reusachtige lap plastic ergens in de Veluwe beland. Enfin, de nieuwsbrief regel voor regel over Nederland heen laten vliegen bleek dus niet ons beste idee ooit.

We gaan ze nu gewoon zélf maar met onze auto’s bezorgen om er zeker van te zijn dat al onze ingeschreven lezers ze zullen ontvangen. Goed, om te zorgen dat u ze deze maand nog te lezen kunt krijgen, moeten we nogal wat auto’s inschakelen maar laten we even heel eerlijk zijn, dat doet de post ook hoor. Dus direct na dit onderwerpen-overzicht moet ik even gaan tanken…

    • Economie: Een Megamall moét
    • Laat Laura niet zeilen! Een motorjacht is zoveel veiliger!
    • Werkeloos door de crisis: lekker toch?
    • Eerste klas vliegen: gegarandeerd leuker dan uw bestemming
    • ‘Groene Stroom’ is flauwekul
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !