Vandaag voelde ik me lichamelijk voor mijn doen zeer goed, dus mijn zoon en schoondochter haalden me vandaag op om even een kijkje te nemen in het centrum. En het is met gepast en ietwat burgerlijk ongehoorzaam genoegen dat ik u allen het volgende kan melden omdat ik het met eigen ogen heb gezien:
Alexanderstraat, donderdag 3 september, 10.25 uur: muntje ligt er nog!

 
Louis Kouwenhoven
Louis Kouwenhoven
Geboren op 29 mei 1924 in Wijk en Aalburg.
Jarenlang docent Nederlands op een middelbare school in Bergen op Zoom.
Als vrijwilliger bij een club jongetjes leren voetballen.
Sinds mei 1991 woon ik op de Prof. Cobbenhagenlaan in Tilburg.
Groot liefhebber van jeu de boules.
Nog nooit een lintje gehad.
Ik hoop met mijn levenservaring (of 'rugzakje' zoals dat tegenwoordig afschuwelijkerwijze heet) ook uw leven te kunnen verrijken.