Het begon enkel als een ideetje, maar verscheidene mensen sprongen er direct mee op in en het heeft wat vaart te pakken gekrenen. De kersverse vereniging “Spilziek ‘Olland” begint vorm te krijgen, en we zijn hard bezig met onze eerste nieuwsbrief. Een sneak peek naar de onderwerpen van de Augustus nieuwsbrief:

  • Spilziek genieten is dubbel genieten
  • Patatje om de hoek met de hummer halen
  • stookolie op composthopen, een prima idee
  • de waanzin van plastic heroes
  • glas recyclen is voor paupers
  • oud papier, gewoon in de kliko
  • broeikaseffect: benidorn op de Wadden!
  • zwembad in de tuin, omdat natuurwater altijd zo vies is
 • fietsen veroorzaakt kanker
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !