Het heeft ons een forse cent teruggezet, en dan heb je blijkbaar ook niets. De luxueuze nieuwsbrieven van Spilziek ‘Olland, die ik eerder deze maand al aankondigde, zagen er waarlijk prách-tig uit. Gedrukt op geïmpregneerd perkament, ik wist ook niet dat het kon maar wauw, wauw, wauw. Dus ik en enkele andere enthousiastelingen hebben een hele avond enveloppen – gemarmerd, ongerecycled papier, het valt nog te verkrijgen als je weet waar je moet zoeken – zitten likken om aan u, al onze lezers, deze prachtige nieuwsbrieven te doen bezorgen. Gisteren ontvingen we het zwaar teleurstellende nieuws dat de hele lading verloren gegaan is in de post. Het is op zich jammer, maar daar staat tegenover dat opnieuw drukken en verzenden zinloos is aangezien de meeste onderwerpen alweer de actualiteit uit zijn. Aangezien het toch prach-tig weer is, zijn we dus momenteel aan het voorbereiden dat de nieuwe nieuwsbrief van Augustus 2009, regel voor regel, achter vliegtuigen aan over Nederland gevlogen wordt. De totale tekst zal vandaag op vijf verschillende tijdstippen dus over uw hoofd heenvliegen. Kunt u het bij de volgende overtocht nog even rustig nalezen. We verwachten dat u de nieuwsbrief dus wel mee zult krijgen, desalniettemin hieronder een overzichtje van de onderwerpen. Veel leesplezier !
  • Voorstel tot enkel ophalen van stadsaanblik-vervuilend vuil (en dito mensen, als we toch bezig zijn)
  • Chemisch afval: in de gemeentelijke plantenbakken ermee!
  • De medische voordelen van vijf keer in een vers bad per dag
  • Actie: flasmob – pissen op De Kleine Aarde!
  • Stroom besparen? Zelfs voor het geld hoef je ’t niet te doen
  • Verf weggooien brengt kleur terug in onze vuilnisbelten
 • Het lekkerste water van de benelux loopt door ons toilet – en we zijn er trots op!
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !