Kan een punkmeidengroep mooi uitgedost zijn? Denk aan Pussy Riot, die pijn in de aars van kameraad Vladim P.  Blote borsten zijn niet wat je noemt uitgedost. De reet van de zakenman dan weer wel. We komen er nog uit.

Als ze eenmaal een eerste vergadering succesvol achter de rug hebben, gebeurt het dat ze hun uitdossing van zich afschudden en naakt in de sauna van het hotel verder keuvelen, de deal totaal afhandelen.

De gemiddelde auto van een premiummerk voor zakenlui is uitgedost met comfort en snufjes. Grote, belangrijke, zware zakenlui laten zich rijden met chauffeur. Ik ken er een die eigenhandig zijn dure overjas uit de koffer van zijn dubbelmaatse Mercedes haalt.

In Nederland zou zo iemand eerder met een dure snelle elektrische fiets rijden met 45 km per uur, uitgedost in een wielrennerkostuum.

 
Marc Tiefenthal
Marc Tiefenthal
In tijden van toenemende verdomming en groeiend nationalisme is het gepast, ha, erop te wijzen dat Marc Tiefenthal gemakkelijkheidshalve kan worden gecatalogeerd als Belgisch dichter, die zowel in het Nederlands als het Frans schrijft. In diezelfde context, stijgende verdomming en toenemend nationalisme, vraagt menigeen zich af waar de dichter verblijf houdt. Daar hij op twee plaatsen in de wereld verblijf houdt, dit is bilokaal woonachtig, heeft hij op het Groot Smoelenboek van de heer Sukkelberg, voor de lol Bobigny als woonplaats opgegeven. Kom hem daar maar niet bezoeken. Evenmin als in Menen, Ieper, Leuven, Bossière, Brussel, Antwerpen noch Temse, waar hij ooit gewoond heeft.