INTERNET – De eerste reactie op de eerste recensie op de eerste aflevering van Zomergasten van 2013 valt ietwat tegen, aldus Roland Veelpleger, professioneel Zomergastenrecensiereaguurselrecensist. “Er zit eigenlijk nog wat te weinig lijn in. De reaguurder houdt zich wat op de vlakte en tast eigenlijk maar voorzichtig de grenzen van zijn reactie af. Alsof hij nog niet echt vol gas durft te geven, als eerste reageerder. Als mening over een mening over een TV-programma an sich is het een aardige aanzet, maar de lat ligt natuurlijk hoog wanneer het aankomt op Zomergastenrecensiereaguursels. Zomergastenrecensies zijn toch ongeveer de meestbesproken TV-recensies op het internet, dus dan mag je van zo’n eerste mening eigenlijk wel verwachten dat het niveau van voorgaande jaren nagestreeft wordt.” Veelpleger houdt echter goede hoop: “Je merkt wel dat er een stevige inzet op het hebben van een échte mening is gepleegd, het komt alleen niet helemaal uit de verf. Maar daardoor ligt de weg open voor opvolgende reaguursels, waar hopelijk nog enkele echte juweeltjes tussen opduiken. Ik sta vooralsnog open om me echt te laten verrassen. Maar pas op: ik zeg ook niet dat het een sléchte reactie is, hè. Als maandagochtend-wegleesreactie doet hij het sowieso eigenlijk best oké. Daar hoor je me dan ook niet over. Maar wie durft een échte mening over de Zomergastenrecensie aan?”

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.