Blablablabla. U gaat helemaal niet naar die vertoningen heb ik het idee. Die gratis filmvertoningen die de Wolven Van La Mancha organiseren in Gent. Ondanks dat het gratis is. En in Gent. En gratis. En goeie films. En gratis. En in Gent. Ik snap er geen ene mallejota van. En dan is het nog gratis ook.

Eraserhead

Baren moeten ze en baren zullen ze
Die wijven
Om jou te plezieren maken ze je zaad kapot
In hunne lijven

Die venten, het zijn net grote kinderen
Onverzorgd en ontheemd
Nooit kunnen ze alles delen
En voor je ’t weet gaan ze vreemd

Uit deze ongerijmdheid komt dan zo’n monster voort
Janken, schijten, beven
En in plaats van dat de schrik de waanzin stopt
Noemen we dat ‘nieuw leven’.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !