Laat je niet misleiden.

Of een meid die met een Farang samen woond komt met een smoes bij hem aan dat haar moeder ziek is en geen geld heeft voor de dokter of hij even wilbetalen.Of ze zeggen dat de broer van haar een scooter ongeluk heeft gehad en geen geld heeft om de kosten te betalen of hij dat maar even wil doen.Hier zijn honderden voorbeeld verhalen over bekend.Maar het is die kerels der eigen schuld als ze de boot in gaan het hoeft niet.Als  ze net als ik altijd baas blijven over hun eigen portemonai en bij aanvang van de relatie duidelijk eisen stellen is er niks aan de hand. Ik heb het geluk van de wereld  dat ik een goede vrouw heb gevonden.Ik trouwde na 4 maanden met haar .Wij moesten eerst naar Bangkok naar de Nederlandse Ambasada en daar hebben we een toestemming gekregen  dat ik met haar mocht huwen.En met die paieren zijn we toen naar Udon Thani terug gegaan waar ik haar huwde.En op het gemeentehuis  duurde de seremonie slechts 30 minuten.Ik hoefde zelfs geen Ja woord te geven alleen een handtekening was voldoende.En de kosten bedroegen netto voor te huwen 1 euro dus voor de kosten hoef je het niet te laten.Voordeel is wel als je gehuwd bent met een Thaise dat je dan bij de overheid meestal sneller iets gedaan krijgt denk aan visa verlenging etc.Het huwelijk met een Thaise is dus wettig huwelijk mits je het binnen 6 maanden in Nederland in denhaag laat registreren anders vervalt de geldigheid voor Nederland.

Natuurlijk zijn niet alle Thaise vrouwen alleen op het inkomen van  de farang uit maar toch moet je altijd goed uitkijken en er is maar een goed advies voor blijf altijd baas van je eigen portemonai dan kan je weinig gebeuren.Mijn vrouw bezat al een huis en ik heb zelf met medewerking van enkele vrienden er nog een 2ehuis naast gebouwd en een mooi zwembad  er bij gezet.Dat heb ik gedaan om dat als mijn leven eindigd  dat mijn vrouw dan toch middelen van bestaan blijft houden door dat ze een  goede huur van het oude huis  heeft elke maand.En ook geeft ze zwemles aan kinderen dus dat zwembad is ook later voor haar een bron van inkomsten.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.