Maandag, eind van de middag, had ik er vijftig. Nu heb ik er nog tien. Ze vliégen weg, die Cultuurkillers. Ongelooflijk ! Als u er geen heeft kunnen bemachtigen moet u vlug zijn, vrees ik. Zou zomaar voor het weekend al een uitverkochte druk kunnen zijn. Oef, dit had ik echt niet verwacht. Ik dacht, dat gaat wel even mee, zo’n oplage van 50. Niet overdreven lang maar een maandje of zo toch wel ? Niet dus. Cultuurkiller doet eventjes keihard kabloeperdebloep. Izzznaiz. Het allereerste KutBinnenlander-boekje is alvast een succes.
Op naar het volgende gekke boekje !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !