We voeren naar YOKO HAMA.

Zaterdag was er altijd inspectie aan boord.Dan ging de ouwe voorop gevolgd door de 1e stuurman en 1e machinist en de chefhofmeester controleren of alles goed schoon was op het schip.Er waren zelfs kapiteins die met witte handschoenen aan over de randen van deuren gingen om te kijken of alles goed schoon was.En als er iets niet goed schoon was had je de poppen aan het dansen.Dat er gecontroleerd werd heb ik altijd een goed idee gevonden je moest er tenslotte zelf in leven in die ruimtes.

Yokohama Japan en de mooie Gheisha meisjes.

Daar ging het schip het droogdok in en kreeg het omdat het ook ooit daar gebouwd was een soort grote inspectie beurt .We zouden er 5 dagen in het dok blijven liggen.Japan het land van de Geisha meisjes dat beloofde stappen en lachen.

Het is een hele grote wereld stad met heel veel mensen.In de haven krioelde het van de bars en cafe,s en de meiden lopen er met zeer velen rond om een zeeman aan de haak te slaan.Ik kwam in een bar waar mijn oog al snel op een spetter van een meid viel.Ze vertelde me dat ze geen hoer was maar een geisha meisje en dat ik me dat voor moest stellen als een gezelschapdame.

De Gheisha was geen hoer maar een net naai meisje.

Kinioyto mijn Japanse Gheisha meisje ,wat was ze mooi en lief.

Nu na de nodige biertjes bleek daar dus niks van te kloppen want ze vroeg toch 20 dollar voor een nachtje het bed met haar te delen.Het bedrag werd overeengekomen en na enkele uren wat gedronken te hebben besloten we naar haar flat te gaan.Wat ik daar aangekomen in haar ruime studio zag was in een woord geweldig.Het was een kamer van ongeveer 8x 8 meter.Er stond een jacuzzie in en een groot hemel bed.TV en bar alles was er aanwezig.Er werd een heerlijk koud biertje voor me neer gezet en ik dacht nu gaat het gebeuren.

Maar nee ze trok mijn kleren helemaal netjes uit ,en troonde me mee naar haar jacuzzie waar ze ondertussen een soort schuim in had gedaan soort badschuim.

Rondom stak ze allerlei soorten kaarsjes aan en ook heerlijke wierook stokjes.Ze hield haar kimono aan tot ik in het bad zat en toen ging de kimono opeens uit en kwam ze er bij mij in bad zitten.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.