Nog steeds veel dikker dan het gaat worden. Ego-dingetje.

Aanstaande maandag zijn ze er. 50 stuks Cultuurkiller. Precies zoals ik ze wil hebben, hopelijk. Ik heb geen idee want ik kan nu enkel wachten. Een heel weekend lang, wachten. Pfffff. Digitaal publiceren is toch wel een zégen vergeleken met boekjes uitbrengen hoor. Gedoe !

Ja, natuurlijk vind ik het leuk. Gekkie. Wouldn’t you ?

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !