Pofferrrr, vloeken en tieren op de redactie vanmiddag. Site weer eens Fukushima. Maar weer eens long distance aan de scheldlijn gehangen naar ons aller Júan el cheapo hosto Gonzales. Wel el cheapo, niet el speedy. Had zo zijn slogan kunnen zijn. “Júan, jij stinkvoetschimmel, the site is being hacked.”

Voice mail. Die fokking pene de un perro – wij gebruiken tegenwoordig Google Translate om hem nog effectiever aan te moedigen, geen idee of het klopt maar we vermoeden dat hij wel snapt wat we hem noemen – heeft gewoon tegenwoordig voice mail. Weet je wat dat kost, in Mexico, voice mail ? We betalen die gilipollas duidelijk veel en veel en véél te veel ! Alle nummers die we van hem hebben, tegelijk gebeld vanaf onze telefoons en op de speaker wachten tot hij er een op nam, om hem de fokking prepucio vol te schelden.

“Yes, hellow?” Vloek, vloek, scheld, tier, site wordt gehacked. “¿Qué?” SITE. HACKERS. SITE KAPUT. YOU FIX SERVER. YOU FIX NOW OR WE FIX YOU. “Not possible, no hekkers, masjien work perfectly.” Masjien works himmùl nie perfectly koekwaus. SITE BROKEN. FIX, aardhommelreetkever, FIX. “Ok, I tsjek now.” Schoffel schoffel naar zijn schuurtje. We kunnen ons vergissen, maar volgens mij passeerde hij een geluidsinstallatie met voor Mexico helemaal geen slecht geluid. Noteren. “Ah ai see, masjien foel.” JE BENT ZELF EEN FOOL. “No no no, masjien foel, masjien foel, joe joes toe musj roem.”

Ow.

Ik delete even een paar bestanden om te controleren… en het werkt weer. Maar toch laten we ons niet zomaar kennen. Net als we nog willen roepen dat-ie toch verdomme ‘hekkers’ heeft, zegt-ie “Aai heff other masjien. Ferry goet server. Ies ferry nieuw, ies eksjuellie from dies sjentuurie. Aai meek joe offer, voor moor roem, ok?”

Voor we het wisten, had hij opgehangen en kregen we een offerte in de inbox voor duurdere hosting. Poffer. Die el cheapo Júan gaat met zijn tijd mee. Kut, kut, kut. Daar gaat ons bierbudget.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.