Het was niet gelukt, in November, de upgrade, want het nieuwe systeem bleek dusdanig anders met templates om te gaan dat onze vertrouwde KutBinnenlanders.nl template simpelweg hiernaar transplanteren niet werkte. Er is nog veel werk aan voor dat wél kan. En aangezien – dank u, oplettende reageerder – een server upgrade het oude systeem nu officiëel uit de running heeft gegooid gaan we vanaf heden dan toch maar met het nieuwe systeem verder. En een ontzettende standaard, lame, amateuristisch, beginnerstemplatetje. We zijn er zelf ook niet blij mee mensen. Maar het moet even. Hopelijk krijgen we spoedig de mooie KutBinnenlanders.nl template omgezet en is alles weer min of meer bij het oude. Voor nu…. moed!

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.