Vervolg van gisteren ! Goed. Waar waren we ? Svetlanaatje had zich net voorgesteld, inclusief gewicht, lengte, studie en familiesamenstelling, en na de eerste mail met één foto nu twéé foto’s meegestuurd.
Ik mailde het meiske ook maar eens uitgebreid terug dan. Ben tenminste netjes opgevoed, als iemand zo lief is veel info over zichzelf te geven, dan doe ik dat ook. Dus mensen die mijn PINcode willen weten, mail die van u, ge hebt káns dat ik de mijne terugstuur.
Enfin. Mijn beste en liefste poging om de jongedame af te wimpelen volgt hieronder.

Hello Svetlana, you seem like a good person too. I’m René. I was born the ♥th of August 19♥♥ in ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ in the province ♥♥♥♥♥-♥♥♥♥♥♥♥ in The Netherlands. I’ve been job-hopping between all sorts of careers, from garbage man to copywriter, although most of my life I’ve worked in Information Technology, more especially in the field of website management. My work is definately not what defines me, however – I just take any career direction that seems of interest to me and pays the bills. Which is why last year I was a coca cola machine repair man and this year I’m back to being a webmaster in Belgium. Being in Belgium is rather lonely, away from friends, family and even my two cats. I hope to get to know some people in this country to hang out with in the evenings and weekends. That, after all, is the best way to get to know a different city/country. So I hope you understand, I’m not looking for a relationship with someone in Russia. I hope, however, many other great men approach you. I don’t doubt that they will – you’re a beautiful girl, and the interests you listed make for an interesting young woman. I’m sorry to say, however, that I don’t see anything happening between us because of the distance. Unless, of course, you don’t mind being a pen pal and enjoy just writing emails. But I get the feeling you’re looking for more than that and I won’t be able to offer you this. Warm regards, and best wishes, René

Svetlanaatje gaf het echter niet zomaar zonder meer op. Ik was duidelijk een zeer waardevolle vangst voor dit fraaie schepsel. Poef, viel het volgende in de mailbox:

Ze gaat nogal hard, niet ? Aan het begin van de mail ben ik nog een friend, aan het eind is ze al mijn girlfriend. En dan de attachments… Niet één, niet twéé, maar drié fotootjes. En het begon op te vallen dat ’t toch eigenlijk best professionele fotootjes waren. Niet gewoon iets dat goede vriendinnen van elkaar schieten op een melig middagje uit. Oftewel goede kans dat dat heel die Svetlana niet is. Ja, ik was wat traag van begrip tot dusver. Maar ook ik had nu toch wel door dat dit feitelijk spam was. Ik had echter in de dagen dat dit speelde niet veel te doen – ik zat vast in eerder genoemde roman – dus dacht ik hmm… hier kan ik wel wat lol mee hebben. Kijken of ze überhaupt mijn mails wel leest. Ik klom opnieuw in de pen:

Hello my dear sweet Svetlana, thank you for your sweet email below. It really cheered up my day. We’ve had bad weather here today and it gets depressing looking outside and feeling away from everyone you know. It gets really lonely being here, knowing I can’t go back to the Netherlands unless I want to risk jail time. And to not be able to let my friends and family know where I am. So it is good to hear from you today, thank you !
I’m very happy to receive your photos as well. You really are a gorgeous young woman. And the city you’re in looks beautiful ! I must admit I’ve never heard of Dima Bilan, Fabrika – what is their music like ?
My working day is almost over now, I’m leaving a few hours earlier because I’ve put in a lot of overtime earlier this week. I’m happy to go home but it’s definately lonely at home, I don’t go out much because I don’t want to risk anyone identifying me. So I read a lot, watch TV or listen to the radio, and sometimes I clean my gun to make sure it will work when I need it. Then I eat some very quick and easy meal and have some wine, and I usually go to bed early to sleep.
It’s nice to hear from you – I hope you will write me again ! Warm regards, René

Ik hoefde niet lang te wachten. We have a winner ! Dezelfde dag nog schoot lief Svetlanaatje weer iets terug mijn mailbox in:

To Be Continued…

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !