Ik wou dit eigenlijk allemaal bewaren voor een roman die ik aan het schrijven ben. Echter, ik ben al zes maanden bezig en heb acht pagina’s. Reken maar uit, die roman komt er niet. Dus, ter uw aller leeringh ende vermaack, de maildialoog die ik met een russisch meiske dat mijn emailadres blijkbaar had bemachtigd, heb gevoerd. Vandaag aflevering 1. Het begint alvast in gebrekkig Frans. Voor wie de taal beheerst, ongetwijfeld hilarisch om te lezen.

Na een snel rondje Babelfish mailde ik maar terug in het engels. Een vriendelijk beleefd mailtje dat ik geen interesse heb, dat Rusland toch wel een beetje ver van mijn bed is. Nederlander toch al in den Bels een fors eindje van zijn vrienden en katjes af enzo, laat staan hoe ver Россия wel niet is. Maar dat ik toch hoop dat ze die éne die ze zoekt alsnog snel zou mogen vinden. Binnen 24 uur een reply:

To Be Continued…

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !