We zetten in op modus fietsen, sluiten onze telefoon aan op onze oren en horen zo de navigatiestem en hop, daar gaan we.

Verkeerd gebruik van de eerste persoon meervoud. Ik rijd alleen.

Eenmaal ter plaatse, netjes via de navigatie, verken ik het terrein. Het begint te regenen. Ik wacht af, rijd me kletsnat door de regen, stap af en wacht.

De regen druilt een hele tijd duchtig door. Als het ophoudt rij ik terug, kletsnat.

 
Marc Tiefenthal
Marc Tiefenthal
In tijden van toenemende verdomming en groeiend nationalisme is het gepast, ha, erop te wijzen dat Marc Tiefenthal gemakkelijkheidshalve kan worden gecatalogeerd als Belgisch dichter, die zowel in het Nederlands als het Frans schrijft. In diezelfde context, stijgende verdomming en toenemend nationalisme, vraagt menigeen zich af waar de dichter verblijf houdt. Daar hij op twee plaatsen in de wereld verblijf houdt, dit is bilokaal woonachtig, heeft hij op het Groot Smoelenboek van de heer Sukkelberg, voor de lol Bobigny als woonplaats opgegeven. Kom hem daar maar niet bezoeken. Evenmin als in Menen, Ieper, Leuven, Bossière, Brussel, Antwerpen noch Temse, waar hij ooit gewoond heeft.