Hilversum fietst
fietst over het fietspad
door de heide
fietst over het fietspad
door de stad

Hilversum Utrecht
treint over een fietspad
door het landschap
treint over ijzer
van stad tot stad

Boompje
boom
boom
boom
lantarenpaal paal lantarenpaal

Groen
fietst
rijdt auto en verzorgt de tuin
knollentuin
bollentuin
volkstuin

en
onderweg overweg

Schellebel
hellebel
lellebel

Utrecht
trein en
fiets

Niets

1982

 
Arjan O.
Arjan O.
Zwervend, Zwetsend, Zwevend en Zwetend

Ik ben niet zo iemand die werkeloos aan de kant van de maatschappij gaat staan kankeren op wat er allemaal al niet goed gaat in deze wereld. Dat heb ik nooit gedaan! Vandaar dat ik me, zonder enige vorm van omscholingsdwang, heb voorgenomen om in deze droeve, zware tijden dan maar KUNSTENAAR en ONTWIKKELINGSWERKER te worden. Je moet toch wat, niet? En aan beiden is binnenkort een schrijnend tekort bij gebrek aan subsidiëring.

Zo kan ik tenminste nog een verschil maken. Echt belangeloos mezelf inzetten voor de nooddruftige medemens.

Zwevend zal ik door de wereld Zwerven en Zwetsend de medemens op de hoogte houden van mijn Zwetend bestaan.

Voor wie nog uitgebreider mijn zwerversbestaan wil volgen:

Blogspot
Youtube
www.arjanonderdenwijngaard.nl