Nu weet ik pas waarom de meeste Thaise vrouwen op een Nederlander vallen.
Die zijn gewoon knapper.

En ik kan altijd nog Monnik worden ,het is mogelijk voor elke man.
Maar heeft 2 nadelen je mag geen alcohol drinken
En je mag niet wippen of omgaan met een vrouw.

Dus das voor mij te bezwaarlijk.
Lowy Thailand

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.