Na lang en zorgvuldig onderzoek heeft Lowy in Thailand het echte KUTBINNENLANDERS bier gebrouwen en staat nu naast zijn eigen Lowy Cremers biertje te pronken.
e.e.a. was mogelijk door de geringe productie kosten hier in Thailand
Het bier is dan ook uitsluitend in Udonthani Thailand bij Lowy te verkrijgen.
Lowy

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.