Hoi allemaal

Ik heb een eigen website in de maak: NederlandersInUdonThani

de site is speciaal bedoeld voor en door Nederlanders die hier in Udon Thani verblijven en dat zijn er dat ik weet al een vijftig tal en het groeid nog.Er komt ook plaatselijke evenementen in te staan .Het regenseizoen komt er aan dat betekend soms $ uurtjes heftig plenzen en dan weer droog en sunshine

groetjes Lowy

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.