Hallo daar in Nederland.Dankzij deze kutbinnenlanders weblog  is mijn boek dat is het leven nu door 20.000 mensen gezien.Dus heb ik de man met slechts 4 klassen lager onderwijd het maar even vertaald naar het Engels.En nu ga ik het dus via USA Engeland/Australie en niewzealand promoten.Ik wilde Rene  extra bedankern dat hij mij destijd de kans gaf iets over het boek op Kutbinnenlanders te Mogen schrijven

Groetjes Van Lowy en Honnybee Udonthanin thailand

ps het boek is door mij zelf vertaald en zelf gedrukt  dus 1 jaar hard aan gewerkt.


nieuw boek 200.000 leugens..een dag niet wippen ?geen alcohol?vracht op de weg???

De schrijver Lowy is bezig met het samenstellen van,een boek over miskleunen op een Thailandblog.Het boek gaat heten: 200.000 leugens. Het boek zal gaan over tenonrechte geweigerde reacties,en over leugens en bedrog over aantal bezoekers enz. Als het boek is samengesteld zal het voor iedereen gratis beschikbaar worden gesteld  en verkrijgbaar zijn. Heeft u ervaringen met miskleunen  op blog gebied stuur ze ons in en we verwerken ze in dat boek.

 
Lowy Cremers
Lowy Cremers
Lowy Cremers (1940) heeft een bewogen levenspad gekozen dat van kwajongensstreken in Eindhoven naar de wilde vaart leidde. Hij heeft de hele wereld gezien, is café-eigenaar geweest, is bij spannende misdaadzaken betrokken geweest, heeft een museum voor opgezette honden beheerd, heeft altijd dwars de kont tegen de krib gestoten, is door honderden vrouwen bemind geweest en leeft nu met de liefde van zijn leven in Thailand. Op KutBinnenlanders.nl verschijnt tweemaal wekelijks zijn levensverhaal.