Zo. Ik ga even dit weblog op de kaart zetten. Met het Blogbal. Er Blogbal wordt Blogbal namelijk Blogbal nog Blogbal heel Blogbal weinig Blogbal over Blogbal het Blogbal Blogbal Blogbal geschreven Blogbal.

En dat gaat – Blogbal Blogbal Blogbal – veranderen ! Want er komen allemaal celebrities en uitgevers en weetikwat naartoe. En er zijn massaal persberichten de deur uitgestuurd. Maar, op enkele (andere) organisatoren na, is nog vrijwel niemand die al langer in the loop was, over het Blogbal (Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal) aan het schrijven. En wat is les één bij onderwerpen die op het punt staan hoog te gaan scoren op google ? Zorgen dat je als eerste – Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal Blogbal – over het onderwerp schrijft. Want zodra mensen gaan zoeken, sta jij dan alvast lekker geïndexeerd. Bij het Boekblad hebben ze dat alvast begrepen, de goochemerts. Maar alle andere media zitten NU NOG te suffen. Kan niet lang duren natuurlijk. Als je de lijst mensen die gaan komen ziet, oef.

Dus daarom. Blogbal Blogbal Blogbal. Even KutBinnenlanders.nl héél hoog google in schoppen Blogbal Blogbal Blogbal. Hadden Blogbal jullie Blogbal de Blogbal facebook Blogbal pagina Blogbal al Blogbal ontdekt ? https://www.facebook.com/Blogbal

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !