Voor de volledigheid van mijn verhaal, moet ik nog een aanvulling plaatsen waar ikzelf pas later achter kwam. Dus bij deze.

Het was de dag na de date, dus zondagochtend. Wonder boven wonder was ik redelijk helder en wakker. Ik loop mijn woonkamer binnen en zie op de grond 2 kipfilets liggen. Voor de duidelijkheid, ik heb normaal geen kipfilets op de grond in mijn huiskamer liggen.

Ik raapte de kipfilets op en heb ze in de prullenbak gedeponeerd. Ik ben achter de pc gaan zitten en heb mijn verslag van de avond ervoor uitgetypt. Later sprak ik dezelfde gozer via internet, en halverwege moest ik weer aan de kipfilets denken. Ik vroeg hem ernaar. Hij legde uit dat terwijl hij bezig was met een zweep, mijn vriendin kaarsvet op mijn kont aan het gieten was. Hij had haar opgedragen om ijsblokjes te zoeken. Ze kon echter geen ijsblokjes vinden en kwam met 2 bevroren kipfilets uit mijn vriezer aanzetten, om dus mijn kont mee te koelen. Ik vroeg hem toen ook verschrikt, maar ik ben toch niet helemaal naakt geweest!? Hij stelde mij gerust door te zeggen dat mijn slipje niet uit is geweest. *zucht van verlichting*

 
Miriam
Miriam
Zwelgend in (zelf)beklag, schrijft ze van zich af.