De president directeur grootaandeelhouder van Bananarama ontwaakt uit een welverdiende slaap.
Hij tilt zijn hoofd van het kussen op. Het kussen is nat. Het sloop plakt aan zijn wang. Alweer een heteroseksuele droom over Peter André die hem in een paars, ruimvallend pak met perfect gegelleerde haren met alle geweld zijn tepels wil showen. Houdt het dan nooit op? Die Peter moet eens verder kijken en hem met rust laten. Nooit zal Otto genieten van de zachtroze, perfect ronde en piekfijne tepels van de knappe Engelse popheld – door sommigen een weergaloze hunk gevonden – met het geciseleerde torso. Nooit! Ook niet stiekem als jullie niet kijken! Die hele Peter André (Londen, 1973), zanger van klassiekers als Mysterious Girl, All Night All Right en Kiss The Girl, kan Otto geen donder interesseren. Neen, als er al sprake was van een zekere mate van interesse in Peter André, dan is die louter gebaseerd op zijn verdiensten voor popmuziek en de wereldwijde cultuur in zijn algemeenheid. “Laat dat duidelijk zijn”, bromt de president directeur grootaandeelhouder terwijl hij zich losscheurt van het kussen.

 
Gerrie S. Veters
Gerrie S. Veters
Man (32 en/of ouder).
Zie @Elagabalus_