(Eerder deze week in Gent voorgedragen)

Ik lees ergens

Dat Nederland en België verschillen

In dat België wellicht een compromissenland is

De kracht van een compromis

Is dat iedereen ontevreden is

Dus is België

Tien miljoen ontevreden individuen

Maar dan Nederland

Consensusland

Zeventien miljoen eendjes

Kwak kwak kwak

Alles op 1

Alles op ja

Dat heet dan

Zero Tolerance.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !