Met toestemming overgenomen van deze originele locatie.

Recensent: Ben Hoogeboom (Nurks Magazine)
Datum: 24 juni 2011

Ik heb gisteravond gegeten in restaurant Le Merle te Bakkum (N.H.), samen met een, laat ik maar zeggen, zakenvriend. Hier volgt wat toen gebeurde.

We kregen eerst een soepje, dat was oké. En toen kregen we wat ik besteld had: biefstuk met boontjes etc. De biefstuk was niet om te eten, die was te taai, de boontjes waren ook niet genoeg doorgekookt. Dus ik haal er de ober bij: kon het niet eetbaarder?

Volgens die ober was het onzin wat ik opmerkte, maar volgens mij was dat niet zo. Dus ik betaalde de helft van de  gevraagde som, en liep weg. Gelukkig leven we in Nederland, waar dit soort dingen niet mogelijk zijn.

 
Kutbinnenlander Admin
Kutbinnenlander Admin
Ik ben hier God ja! De KutBinnenlanders.nl admin is natuurlijk verheven boven al dat schrijvergepeupel. Wat die kunnen schrijven wat ze willen, maar dat deert hem niet, maar één druk op de knop en zij kunnen allemaal niks meer. Niet dat ik misbruik maak van die macht. Dat zou ik natuurlijk nooit doen. Muha. Ha. Ha.