Mocht u het gemist hebben: afgelopen 2e Kerstdag is De Kalebas helaas van ons heengegaan. Ik heb speciale rouwkaartjes laten maken en die zijn gisteren binnengekomen. En uiteraard ga ik nu extra hard werken aan het uitbrengen van de verzamelbundel.

Echter, voor de offerte is het niet onbelangrijk om te weten in welke oplage we deze boekjes willen. En ik heb voor een ander projectje van ons net de eerste offerte voor kleurendruk binnen. Ik kan eerlijk verklappen: de moed zonk me een beetje in de schoenen. We hebben het hier over een ander bedrag dan bij Cultuurkiller of het Opperpater boekje. Grof gesteld: om uit de drukkosten alleen te komen, moet de Kerk van de Kalebas waarschijnlijk 15 euro per stuk gaan kosten. Daar wordt Renétje niet happy van. De vrij vriendelijke prijs van de andere twee uitgaven (10 euro) is niet haalbaar tenzij ik echt een fors bedrag erop wil inleveren.

Daarom moet ik iets van jullie vragen. Nee, geen geld. Ik wil graag reacties van mensen die dit boekje willen hebben. U kunt voorintekenen, zogezegd. Dan heb ik een idee van de aantallen waarover we het hebben en kan ik me daarop richten, ook qua regelen van de voorinvestering.

DUS ROEPT U MAAR ! Als de Kerk van de Kalebas 15 euro zou kosten, zou u ‘m dan kopen ?

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !