U had natuurlijk de aankondiging meegekregen, en de trailer gezien. En gelukkig hebben sommigen van u zich toch zondag naar Paradox in Tilburg bewogen voor de ‘implosieve’ poëziemiddag. Ik was er ook en moet zeggen, ik heb me opperbest vermaakt. U heeft misschien nog niet de recensie op TilburgZ meegekregen, wel, daar kunt u meer lezen over hoe het was. En het stukje van Frank van der Nieuwenhuizen dat in de trailer zat, tsja, dat pakte een stuk positiever uit dan geschetst (dat was expres, heb ik me laten vertellen). Hierboven vind u dan ook het filmpje dat wij zondag al mochten zien. Met dank, wederom, aan TilburgZ, dat mede deze mooie middag mogelijk maakte. Nu hopen op een vervolg !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !