Heringericht voor uw leesgemak, de Probeersel boeken (vanaf het Probeersel.com archief), omdat ik van mening ben dat ze aan actualiteit niks ingeboet hebben. Integendeel, zelfs. Verheug u dus maar vast op een episch verhaal in vijf delen over… tsja… alles en zo. Met in de hoofdrol een jongeman die na een avondje brassen niet zo goed meer weet wie hij is. Veel leesplezier !


 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !