Noot van de redactie KutBinnenlanders.nl zoekt per direct een nieuwe rubriek voor de vrijdag. Als u iets leuks weet of kunt en u bent bereid dit iedere vrijdag te doen op deze website, kunt u zich bij de redactie melden. E-mail link vindt u bovenaan de site. (Suggesties: we missen o.a. een sportrubriek, kookrecepten, een collumn van een leuke hippe mama die zo geinig over de grote teen van haar kleintje kan praten, complottheorieën en theologische recensies van pornofilms.)
Tevens: U vindt het maar onhandig lezen, die losse stukjes verhaal. U zou het liever eens boek voor boek inééns willen lezen. Zo van hop, alle pagina’s onder elkaar. Wisten we wel. Leer ons U kennen !

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !