Eind deze maand mag ik pas naar mijn eerste inburgeringscursus-les. In aanloop daarnaartoe ben ik met allerlei thema’s bezig over inburgering. Maar wie daarnaar benieuwd is: ik ga dat heus niet direct meteen subiet toutdesuite uittikken hoor. Stop dus maar met F5-en, en wacht verdorie maar eens gewoon zoals iedereen moet wachten zo af en toe. Houdt u ondertussen maar even lekker bezig met de laatste van de raadplaatjes. En éérst zien te raden, dan pas spieken. Ik kan alles zien in de statistieken.

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !