Gevonden in een oude rommelmarkt-doos: een setje ‘kunstfotos’ van mooie bezienswaardigheden uit Vlaanderen. Leuk voor de inburgerende Nederbels.
Wel, lezers met uw oh zo grote mond over mijn inburgeren. Wel, betweters. Kijken of u weet waar het is. U kunt heel makkelijk spieken: plaats gewoon de muis over het plaatje en u ziet de achterkant met de informatie over wat u aan het bekijken bent. Maar daar hebt u alleen uzelf mee. Het is toch rotweer, krab eens achterop uw bolleke en probeer het zelf te raden. Plaatjes na de vouw.
Oh, en weet u ze dit keer niet, er komen er de komende tijd nog meer, dus herkansingen genoeg.
Update: ja hoor, natuurlijk werkt dit weer alleen in Firefox en niet in het vermalijde Internet Explorer. Ben al aan ’t bekijken hoe ik dat kan fixen.
Update: Mooi man, browsers. Enfin, gefixed. Voor Internet Explorer 7 dan, want op één laptoppie verschillende versies ervan draaien is voor een simpele ziel als ik veels te ingewikkeld. En nee, mensen met vieze kutbrowsers krijgen geen superdeluxe mouse-overs. Je moet ’t maar met een alt-textje doen.
Update: Pfff, je zit er even een paar uur aan maar dan werkt ’t zélfs met muisover. U boft maar weer. Ja, u boft maar weer.
 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !