In afwachting van een antwoord van de organisatie die me een inburgeringscursus aan kan bieden, ben ik alvast op zoek gegaan naar leerzame filmpjes om me meer in de Vlaamse cultuur te verdiepen. Ik zal hier zo af en toe eens een vondst laten zien, want dat is immers ook leerzaam voor u allen. Hieronder alvast een eerste filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=QE57zsos1AM

 
René van Densen
René van Densen
René van Densen (1978) is een cynische dromer, een lachende pessimist, een realistische romanticus, een honklosse kluizenaar, een intelligente mafkees, een bedachtzame schreeuwer, een podiumschuwe polderpoëet, ex-nachtburgemeester van Tilburg, ex-striptekenaar, ex-schrijver, ex-webdeveloper, ex-vuilnisman, ex-kind en ex-volwassene, ex-burger, en kattenpapa van een Gentse terror kitten. Eerste Nederbelg die toetrad tot de Wolven van La Mancha. Maar is uiteindelijk niet zo van de collectieven. U treft hem uitsluitend in vrouwonvriendelijke omgevingen aan, en die nieuwe roman van hem komt ook nooit af. Werd al eens omschreven als "onbegonnen werk" door een prachtige blondine.

www.renevandensen.nl
Meer René op Facebook !